Preguntes més freqüents

Quants talons es consumeixen en una consulta mèdica?
En aquest cas, no hi ha consum de talons per acte mèdic, sinó que hi ha un càrrec a posteriori de l’import corresponent. És per això que la targeta d’assegurat no necessita ser carregada amb talons, encara que sí s’ha de dur sempre ja que és la que ens identifica com a assegurats d’Assistència Sanitària.

Què cal fer per demanar hora de consulta al metge?
Abans d'anar a la consulta d'un metge, concerteu la visita per telèfon i verifiqueu les dades de qui us ha d'atendre per evitar qualsevol equivocació en el servei. No oblideu de fer constar la vostra condició d'assegurat d'Assistència Sanitària en sol·licitar hora de consulta.

Si tinc la necessitat d'utilitzar molts serveis de l'entitat, pagaré una prima més alta?
El fet de tenir una despesa important per motiu de malaltia no implica en cap cas la variació de la prima.

Tinc cobertes les despeses d'assistència sanitària ocasionades per un accident de trànsit?
Sí. En el cas que hi hagués un tercer civilment responsable, Assistència Sanitària quedarà subrogada en tots els drets i accions per reclamar les despeses d'assistència sanitària que el vostre tractament hagi ocasionat.

Tinc cobertes les despeses per accident laboral?
Sí, Assistència Sanitària cobreix les despeses d'assistència sanitària ocasionades pel tractament d'un accident laboral.

Què passa quan no és possible la transacció a través del terminal?
Les consultes disposen de talons manuals, que haureu de signar en cas que no sigui possible la transacció a través del terminal.
La utilització d'aquesta via manual no és exclusiva de les consultes mèdiques, sinó que també es pot produir en altres casos com les visites domiciliàries, l'ús d'ambulàncies, etc.