Si ets o et fas d’Assistència, aconsegueix la teva samarreta

A més de tenir la seguretat que algú vetlla per la teva salut en tot moment, ser d’Assistència Sanitària significa pertànyer a una organització referent de la medicina privada a Catalunya. Més de 4.000 metges i metgesses estan al teu abast en un ampli quadre mèdic de totes les especialitats.

Ara també els campions del FC Barcelona han volgut fer-te un regal molt especial. Assistència Sanitària, partner del club blaugrana, sorteja cada mes fins a 10 samarretes signades pels jugadors del Barça (bases sorteig). Per guanyar-ne una només cal que omplis el formulari de sol·licitud d’informació d'aquesta pàgina i, un cop contractada l’assegurança, entraràs automàticament en el sorteig. Mensualment hi haurà noves oportunitats de provar sort per a qui esculli Assistència Sanitària i, després de cada sorteig, els noms es publicaran en aquesta mateixa pàgina. Si vols informació comercial però no desitges participar en el sorteig de samarretes, omple el formulari que trobaràs en el següent enllaç: informació comercial

I si ja ets d’Assistència, no pateixis: també per a tu hi ha premi! 10 samarretes signades més es sortejaran entre els assegurats o assegurades que s’inscriguin en aquest enllaç a l’àrea privada, que permet identificar-se com a client i participar en el concurs (si encara no has completat el registre, et donarem instruccions per fer-ho) (bases sorteig assegurats/des).

Vols lluir la samarreta del FC Barcelona? Doncs participa en el sorteig i aconsegueix-la!

 

Persones guanyadores

Jaume A.
Sonia R.