PROGRAMA NADÓ I ATENCIÓ MATERNOINFANTIL A L’HOSPITAL DE BARCELONA

PROGRAMA NADÓ

Assistència Sanitària i l’Hospital de Barcelona posen a disposició de tots els seus assegurats i socis el programa NADÓ (Nounats amb Assistència Domiciliària Orientativa), que es una atenció complementària i no substitutiva dels serveis de Pediatria i de Ginecologia-Obstetrícia.

El programa NADÓ  és un servei exclusiu que ofereix, als pares i mares, la visita a domicili d’una infermera especialitzada de la Unitat de Neonatologia de l’Hospital de Barcelona durant els primers dies de vida del nadó. Els assessorarà en els aspectes bàsics de l’atenció al nounat com l’alletament, la cura del cordó umbilical, el bany o el massatge. Alhora, el servei es complementa amb un telèfon de contacte per resoldre dubtes que poden sorgir els primers dies de retorn al domicili.

Es pot sol·licitar una visita programada al telèfon 619 501 665, de dilluns a divendres, de 9 a 17 hores.

 

ATENCIÓ MATERNOINFANTIL A L’HOSPITAL DE BARCELONA

L’Àrea maternoinfantil de l’Hospital de Barcelona ofereix un servei complet d’atenció a les mares i pares i als seus fills i filles. Disposa, en presència física, les 24 hores del dia, de ginecòleg-obstetre, llevadora, pediatre, neonatòleg, anestesiòleg i altres especialistes necessaris per a l’atenció de qualsevol eventualitat que pugui sorgir en l’atenció de la dona embarassada i del seu fill o filla. Està formada per:

  • PLANTA D’HOSPITALITZACIÓ MATERNAL I DEL NADÓ SA
  • ÀREA D’ATENCIÓ AL PART amb sala de dilatació individual on la gestant podrà estar amb el seu acompanyant en tot moment, i àrea d’atenció immediata i de reanimació del nounat integrada a aquesta sala.
  • UNITAT DE NEONATOLOGIA que permet que el seu nadó, en cas de necessitar cures intensives neonatals, romangui en el mateix Hospital de Barcelona i no sigui traslladat a un altre centre.
  • SERVEI D’URGÈNCIES DE PEDIATRIA
  • ÀREA D’HOSPITALITZACIÓ PEDIÀTRICA
  • UNITAT D’ATENCIÓ A L’EMBARÀS DE RISC. El seu ginecòleg-obstetre pot sol·licitar la col·laboració d’un especialista per al seguiment d’algunes patologies mèdiques que podrien sorgir durant el seu embaràs i que s’associen a un major risc de complicacions obstètriques.
  • UNITAT DE CURES INTENSIVES D’ADULTS, en els casos, poc freqüents, de complicacions greus en la mare que requereixin aquest tipus d’atenció.

Si desitja visitar les instal·lacions abans de l’ingrés, pot contactar amb el personal de la Sala de Parts (Sra. Ana Cruz o amb la llevadora de guàrdia) al telèfon 932 542 417 per concertar dia i hora de visita.

També posem a la seva disposició el prospecte CANASTRETA per orientar-los a l’hora de preparar la roba i altres estris que necessitaran mare i nadó durant la seva estada hospitalària.